Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

23. hét (06.02.-06.08.)

2014.06.12

2014. június 4. Az ABB a napelemes inverterek széles skáláját mutatta be a müncheni Intersolar Europe szakkiállításon

 

Az ABB, az energetikai és automatizálási technológiák terén piacvezető cégcsoport, az iparágon belül a napelemes inverterek egyik legszélesebb termékkínálatát mutatta be a 2014. június 4-e és 6-a között, Münchenben megrendezett Intersolar Europe szakkiállításon. 

Az ABB a napelemes inverterek teljes termékpalettáját vonultatta fel. A füzér-inverterektől a megawattnyi teljesítményű központi inverterekig terjedő termékskálán túl a fotovoltaikus piacra szánt vezérlési és védelmi berendezések, illetve megoldások széles választékát mutatta be.

 

abb-napelem.jpg

Az Intersolar Europe szakkiállításon kiállított ABB-termékek skálája a lakóépületek napelemes megoldásaiban alkalmazható egyfázisú füzér-inverterektől a több megawattnyi PV (fotovoltaikus) erőművekben alkalmazható, maximum 2 megawatt teljesítményű, kulcsrakész erőművi megoldásokig terjed. 

A hír azért is érdkes, hiszen az egyre nagyobb telejsítményű, könnyen, gyorsan telepíthető napelemfarmok az elektromos autó töltők gyorsabb elterjedéséhez is hozzájárulhatnak. További részletek az ABB weboldalán találhatóak.