Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Veszélyes káosz Zsámbékon

2014.06.29

1, Mi a probléma?

Zsámbék központjában átmenetileg egyirányúsította a forgalmat a település egyik legfontosabb átvezető főútján az Önkormányzat. A zsúfoltan kirakott táblákat és a hibás, a táblákkal nem összhangban kialakított új felfestést az autósok nem tudják értelmezni, folyamatos a behajtás a szembeforgalomba.

2, Hol van a gond?

Zsámbék, Szent István tér.

3, Mi a javaslat a megoldásra?

Javasoljuk a túltáblázás megszüntetését (az egyik Kikerülési irányt jelző tábla és a távolabbi Behajtani tilos csak a zavart növeli), mindenképp javasoljuk egyértelmű átmeneti aszfalfestéssel jelölni a belső útra vezetett sáv (Tök irányából videón jobb oldal) vonalvezetését már a kereszteződés előtt legalább 50 méterrel kezdődően.

4, Fotók, videó:

 

dscn0270.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=XGhZdufoCuk

5, Bejelentő

 ÉKKE

6, Lépések

2014. június 18-án személyesen és később emailben jeleztük a problémát a Zsámbéki Önkormányzatnak.

június 29.: újra írtunk, mert semmilyen választ nem kaptunk:

Kedves Zsámbéki Elöljárók – tisztelettel kérdezem, hogy terveznek-e valamit tenni korábban, június 18-án tett személyes és emailes bejelentésünkkel kapcsolatban?

Mint akkor jeleztük, akut a balesetveszély a városközpontban az építkezés nem elég egyértelmű forgalomszabályozása miatt, pedig megítélésünk szerint egy olcsó, egyszerűen installálható ideiglenes útburkolati jellel ez elhárítható volna.

Kérem, szíveskedjenek válaszolni felvetésünkre!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.