Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Gusztustalan 30-as tábla Fejér megyében

2012.06.19

 1, Mi a probléma?

Teljesen indokolatlan 30-as tábla került nemrég a Felcsút-Csákvár útra; arra járok ingázásból kifolyólag minden nap kétszer, de csak naponta egyszer kerülget a gutaütés, mert csak az út egyik oldalán van kint a tábla.

(Irreleváns, de anekdotának jópofa: pár napja megkérdeztem egy rendőrt, aki ott strázsált a környéken, hogy miért van kint a tábla. Ő azt mondta, hogy egy beruházás építési forgalma miatt, ami a tábla mögötti murvás úton zajlik. Még azt is megsúgta, hogy melyik híres magyar repülős "intézte el" a tábla kihelyezését, mert hát így mennek ezek a dolgok. A híres repülőst felhívtam, rákérdeztem, és persze nem tudott semmit az egészről. 9,9 millió pletykás országa vagyunk)

2, Hol van a gond? (pontos cím, km-szelvény, netán gps-koordináta)

Bodmér és Felcsút közötti alsórendű közút (zöld nyíl):


View Larger Map

3, Mi a javaslat a megoldásra?

A tábla kicsupálása, helyette, ha van kihajtás a picike földútról, alkalmi jelzőőr állítása a forgalom biztosítására.

4, Fotó, videó  
 

 
5, Bejelentő:
ÉKKE

6, lépések

Június 20.: jeleztük a problémát a Magyar Közútnak-nak

Júnus 20.: rendkívül gyors válasz, este már nem volt kint a tábla, ügy lezárva:

"A bejelentést kivizsgáltuk, a táblát nem a társaságunk helyezte ki. A tábla kihelyezéséhez kérelmet nem nyújtottak be hozzánk, így ahhoz közútkezelői hozzájárulást sem adtunk ki.

A tábla kihelyezője jogtalanul változtatta meg a közút forgalmi rendjét, ezért a mai napon a Kápolnásnyéki Üzemmérnökségünk intézkedett a tábla eltávolításáról. A bejelentést köszönjük."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.