Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Táblakáosz Óbudán - elintézve. Vagy mégsem? De, mégis.

2014.05.07

1, Mi a probléma?

Az alábbi képen elég jól látható, hogy ezeket a táblákat rendbe kell rakni. Arra fordítani, amerre nézniük kell, stabilizálni őket, és akár egyszerűsíteni, ha lehet.
 
 2, Hol van a gond?


3, Mi a javaslat a megoldásra?

 Lásd 1-es pont.

4, Fotó:

obuda-szolo-utca-560.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5, Bejelentő:

ÉKKE

6, Lépések:

2014. március 12-én bejelentettük a problémát a BKK-nak.

2014. április 10-én válaszolt a BKK.

Hivatkozva Társaságunkhoz 2014. március 12-én érkezett elektronikus levelére tájékoztatjuk, hogy a III. kerület,  Szőlő utca – Viador utca kereszteződésében található, ideiglenes forgalmi rend kialakításához tartozó táblák megszüntetése, illetve az eredeti forgalmi rend helyreállítása a  forgalomkorlátozással járó munkavégzésre engedélyt kapott kivitelező cég feladata volt, ami jelen esetben sajnos nem  történt meg.
 
Mivel a korábban itt dolgozó kivitelező céget nem tudtuk utolérni, ezért Társaságunk vállalja a feleslegesen kint lévő KRESZ táblák megszüntetését.
 
Köszönjük segítő szándékú észrevételét, egyben kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.

2014. május 7-én arra jártunk és szomorúan tapasztaltuk, hogy nem volt elég 23 nap a rendezésre. Újra szóltunk a BKK-nak.

2014. június 6.: újabb válasz, de most már tényleg minden úgy is van:

Tisztelt Rácz Tamás Úr!  

Társaságunkhoz 2014. május 7-én érkezett elektronikus levelével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk. Észrevétele nyomán ismételten felkértük a BKK Közút Zrt. munkatársait, hogy rövid határidőn belül végezzék el a szükséges javításokat. Visszajelzésük alapján a kért korrekciókat 2014. május 14-ére elkészítették. köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat, egyben kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.

Budapest, 2014. június 6.                                   

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.