Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Sosemvolt zebra?

2013.11.10

1, Mi a probléma?

Az alábbi képen a Kacsoh Pongrác úti felüljáró Miskolc felé vezető oldalának első (a Mexikói út felé visszakanyarodó) lehajtója látható. Sajnos a gyalogátkelőhely felfestése nem látható, ami balesetveszélyes.

2, Hol van a gond? (pontos cím, km-szelvény, netán gps-koordináta)

kacsoh560terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3, Mi a javaslat a megoldásra?

Fel kell festeni a gyalogátkelőt.

4, Fotó/Videó

kacsoh560.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5, Bejelentő

Gajdán Miklós

6, lépések

2013. október 24-én jeleztük a problémát a BKK-nak, valamint a kerületi önkormányzatnak.

2013. november 5-én reagált a BKK.

"Hivatkozva a Társaságunkhoz 2013. október 24-én érkezett elektronikus levelére, tájékoztatjuk, hogy a Kacsóh Pongrác úti felüljáró Miskolc felé vezető oldalának első (a Mexikói út felé visszakanyarodó) lehajtójánál a gyalogos átkelőhely állapota valóban hiányos, de mivel a gyalogosok nem látnak gyalogos átkelőhely burkolati jelet, a jármű- és gyalogosforgalom nem nagy, a járművek amúgy is elsőbbségadásra kötelezettek, így a jelenlegi állapotot nem tartjuk balesetveszélyesnek.
 
A helyzet egyértelmű rendezése ettől függetlenül szükséges, ez a gyalogátkelőhely felfestésével, vagy a jelzőtáblák eltávolításával lehetséges. A helyszínen jármű-, és gyalogosforgalmi számlálást végzünk, annak alapján tudjuk eldönteni, hogy a gyalogátkelőhely burkolati jeleinek felfestése, vagy a jelzőtáblák megszüntetése legyen-e a megoldás. "

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sopron

(Bob, 2013.10.26 20:55)

Az elsőbbségadás kötelező tábla azért az egyetlen csúcsára állított háromszög alakú tábla, hogy hátulról is fel lehessen ismerni. Már ha nem takarja el egy a túloldalára tett tábla.