Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Felfestenivaló terelővonalak a Soroksári úton - felfestették

2014.08.15

1. Mi a probléma?

A Petőfi hídról lekanyarodva a Soroksári út felé a kereszteződésben igencsak lekoptak a terelővonalak. A helyzet azért veszélyes, mert a sávok nem egyenesen, hanem rafinált ívben haladnak, és így az autósok csak sejthetik, melyik sáv hol folytatódik. Különösen esőben lehet rosszul látni a megmaradt vonaldarabokat.

2. Hol van a gond?

3. Mi a javaslat a megoldásra?

A terelővonalak újrafestése. A Soroksári úton a Petőfi hídról a Rákóczi hídig végig érdemes ellenőrizni a terelővonalak állapotát, mert ahol ível a sáv, és az ívet „levágják” az autósok, ott fokozottan kopik a felfestés is. Pedig éppen ezeken a helyeken lenne szükség a sávok jól látható terelésére.

4. Fotó

soroksari-terelovonal-560.jpg

5. Bejelentő

ÉKKE

6. Lépések

2014. július 31-én bejelentettük a problémát a BKK-nak.

2014. augusztus 15-én megérkezett a BKK válasza:

Társaságunk fokozott figyelmet fordít a burkolati jelek megfelelő szinten tartására, így évi rendszerességgel zajlik a burkolati jelek felújítására irányuló programunk, amelynek keretében fokozatosan haladva, ütemezetten újítjuk fel a rossz minőségű, kopott burkolati jeleket. A felújítandó jelek között a tárgyi helyszín is szerepel. A megvalósulásig szíves türelmét, egyben tájékoztatásunk elfogadását kérjük.

2014. szeptemberében a felezővonalakat felfestették.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.