Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Beépült a benzinkút a balkanyarba a Mázsa utca sarkán

2013.04.18

1, Mi a probléma?

A mázsa tér felől a Mázsa utca irányába valamyilyen okból lezárták a lámpával szabályozott balra kanyarodó sávot és a Mázsa utca első 30 méterét. A kanyarodó sáv elejéről azonban az autósok -- a záróvonalon keresztül, szabálytalanul --  hosszú sorokban kanyarodnak balra a sarki benzinkúthoz, amin áthajtva visszatérhetnek a Mázsa utca le nem zárt részére. Ezen kívül a lezárásról tájékoztató táblák mellet a besorolás rendjét jelző tábla eredeti formályában kint maradt, így a balra kanyarodó sávot továbbra is, mint lehetséges irányt jelzi. A rövid, immár fedezés nélküli kanyarodód sávban feltorlódó autósor visszahat a Mázsa tér és a Pongrácz út forgalmára is

2, Hol van a gond?


Nagyobb térképre váltás

3, Mi a javaslat a megoldásra?

A sáv megnyitása vagy teljes lezárása. A nagy forgalomtól lekopott záróvonal javítása. A besorolási rendet jelző tábla megfelelő módosítása. A Mázsa utca megközelítésének alternatív irányának jelzése.

4, Videók

5, Bejelentő

ÉKKE

6, lépések

2013. április 18-án jeleztük a problémát a BKK-nak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bp. Korponai u

(Csuda, 2013.08.20 09:37)

A leirt problema nem teljesen fedi a valosagot. A balra kanyarodast a terelesek alkalmaval hasznalt sarga szinu szaggatott vonallal megengedtek a banzinkut iranyaba. Mivel valoban sok jarmu hasznalta ezt az utiranyt a jelzes lekopott. Ezt az illetekesek tobbszor potoltak a lathatosag erdekeben.